Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

ХВАТИТЬ ХОДИТИ І ЇЗДИТИ ПО БОЛОТІ 124 36
Відновлення роботи світлофора на п'ятачку 119 10
Створення додаткового освітлення пішохідних переходів Калуша у вечірній та нічний час доби 108 14
Ми Проти ремонту доріг в Дощову погоду. 98 67
Заборона будівництва церкви на Б.Хмельницького 12 89 42
Назви наших вулиць Трублаїні,Ломоносова,Сухомлинського,Іскри,Пушкіна не чіпайте! 86 14
Встановлення огорожі по вулиці Дзвонарська (малий базар) 78 56
Облаштування пішохідного переходу на вул. Європейській зі сторони вул. Височанки 73 25
Встановлення ігрового майданчика по вул. Pубчака 2 65 23
Гасії швидкості 62 23
Ми Проти ремонту доріг в Дощову погоду. 98 67
Стенд "I LOVE KALUSH" 58 67
Навести порядок з рекламою на фасадах будинків 47 67
Розширити проїзди в дворах (де є можливість) для забезпечення проїзду спецавтомобілів і паркування автомобілів 45 66
Поставити в Калуші Лед - екран 24 65
Реконструкція Ратуші в м.Калуші 21 88
Відновити мурал на Лесі Українки, 1 10 72
Реконструкція Ратуші в м.Калуші 21 88
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Заборона перейменування

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАТВІЙЧУК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

На електронну петицію щодо заборони перейменовувати назву вулиці Пушкіна на будь яку іншу, повідомляємо наступне.
24 листопада 2016 року, керуючись Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» рішенням Калуської міської ради № 582 було перейменовано три вулиці міста: Руднєва, Скрипника та Черняховського. Того ж дня було розглянуто питання про перейменування ще 5-ти вулиць міста: Ломоносова, Пушкіна, Іскри, Трублаїні та Сухомлинського, які не підпадають під дію вище вказаного закону, і, відповідно, було прийнято протокольне доручення провести у місті громадське обговорення цього питання.
Таким чином, було підписано розпорядження міського голови № 406-р від 27.12.2016 року, згідно якого в період з 28 грудня 2016 року по 28 лютого 2017 року в місті проводилося громадське обговорення питання перейменування вулиць. Згідно розпорядження міського голови № 68-р від 01.03.2017 року строки проведення громадського обговорення цього питання було продовжено до 30 квітня 2017 року. На виконання вказаних розпоряджень на сайті Калуської міської ради 05 січня 2017 року було розміщено інформаційне повідомлення про громадське обговорення питання перейменування вулиць. Відповідно, пропозиції і зауваження з цього питання слід було надсилати на адреси, вказані в інформаційному повідомленні.
Підсумковий звіт про результати громадського обговорення доведено до відома громадськості міста, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 989 від 24 жовтня 2012 року, якою регламентовано Порядок проведення громадського обговорення питань перейменування вулиць і його можна переглянути за наступним посиланням:
В подальшому результати громадського обговорення щодо перейменування вулиць Трублаїні, В.Сухомлинського, О.Пушкіна, Іскри та Ломоносова будуть розглянуті депутатською комісією з гуманітарних питань та депутатською комісією з питань законності, депутатської діяльності та антикорупційної політики, а також на сесії міської ради.

Станом на 28 травня надано відповідь на 46 петицій Переглянути