Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Оптимізація закладів профтехосвіти 504 74
Надати людям які проживають у СТ "Фруктовий" та у СТ "Польовий" адреси та можливість реєстрації за місцем проживання 434 44
Заборонити аудіо рекламу по вул.Проскурівській 420 10
Приєднання громад Садівничого товариства "Фруктовий" та Садівничого товариства "Польовий" до громади міста з усіма повноваженнями. 414 44
Відремонтувати дорогу від вул. Західно - Окружної до в'їзду у Садівниче товариство "Фруктовий" 399 45
Встановити світлофор на перехресті вул. Західно - Окружна та вул. К.Степанкова (бувша вул. Пархоменко) 374 45
Облаштувати сквер і парковку на майданчику перед магазином «Електроніка», на перехресті вулиць С. Бандери та Зарічанської 344 52
Заборонити збирати кошти з батьків вихованців дошкільних та учнів шкільних навчальних закладів 335 16
Публічний безкоштовний ШВИДКІСНИЙ wi-fi 265 43
Відновити аеропорт 225 44
Оптимізація закладів профтехосвіти 504 74
Встановити біотуалети в Центрі міста та у місцях відпочинку 126 61
Заборонити забудову зелених зон 102 68
Облаштування спортивного майданчику Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького 73 72
Збір вживаних батарейок ! 72 66
Мити вулиці 72 67
Реконструювати Автостанцію №3 біля овочевого ринку, та заборонити її закриття і перетворення на паркінг. 72 80
Закриття автостанції №3 та будівництво на її місці багаторівневого паркінгу 59 78
Дитячий садочок в мікрорайоні Лезневе 56 69
Розфарбувати НАБЕРЕЖНУ річки Південний Буг (залізнобетонні блоки від річки) м.Хмельницького у зображеннях елементів українських вишиванок ! 45 66
Зупинка автобуса Хмельницький Стуфчинці біля мікрорайону Всесвіт 24 85
Побудова Колеса огляду на острові "кохання" 24 88
тролейбусна лінія вул.Трудова 22 84
Поширення сміттєвих баків у місті. 19 88
Облаштування прибережної захисної смуги від Південного бугу по вул.Прибузькій за рахунок забудовників 16 88
Парк №2 в м-ні Озерна 16 88
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Капітальний ремонт дороги з облаштуванням тротуару для пішоходів (від ТЦ "Агора" до ресторану "Три ведмеді") за рахунок фірм-забудовників по цій вулиці!!! 504 22 червня 5

Станом на 1 липня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Створення нового сучасного скейт-парку.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СИМЧИШИН ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ

На виконання п. 4.3 «Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді», затвердженого рішенням сесії Хмельницької міської ради від 27.01.2016 року, міською радою розглянуто та взято до уваги електронну петицію «Створення нового сучасного скейт-парку».
За результатами розгляду повідомляємо, що при внесенні змін та доповнень до бюджету міста Хмельницького на 2016 рік буде внесена пропозиція щодо виділення коштів на закупівлю конструкцій, необхідних для створення оновленого скейт-парку, який планується встановити на місці старих конструкцій біля Палацу творчості дітей та юнацтва за адресою вул. Свободи, 2/1.

З повагою
заступник міського голови Г. Мельник