Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 101 громадa!
Не підвищувати вартість перевезення у режимі маршрутного таксі 427 81
Встановлення контейнерів для збору використаних батарейок та люмінісцентних ламп 324 16
Побудувати парк (сквер) на місці слідчого ізолятору в центрі міста. 295 10
Встановлення через кожних 100 метрів сміттєвих корзин по всіх вулицях міста 240 35
Прийняття у комунальну власність та ремонт дороги між проспектом Миру,42 та будинком по вулиці Мазура, 24/2 169 63
Безкоштовні туалети у торгових центрах міста 163 71
Створеня рекреаційної зони відпочинку навколо Дубівського водосховища 153 16
Заміна небезпечних решіток ливневої каналізації 151 12
Щодо створення одного чергового маршруту в мікрорайоні Ружична до 23:00 135 7
Маршрутне таксі Гречани - Ружична 132 22
Не підвищувати вартість перевезення у режимі маршрутного таксі 427 81
Безкоштовні туалети у торгових центрах міста 163 71
Просимо запровадити новий маршрут громадського транспорту від центру міста до вул. Лісогринівецької через завод "Темп" - Старокостянтинівське шосе 109 65
Вартість проїзду в тролейбусах не більше ніж 2 грн. 106 79
Добавити маршрут через вул. Козацьку 100 81
Е-квиток ( електронний квиток) у транспорті 98 85
створити Світло- музичний фонтан на Річці Південний Буг, та побудувати міст на острів 87 78
Придбати кіберніж . 82 69
Створити умови для відкриття магазину IKEA у м.Хмельницькому 81 78
Е-квиток ( електронний квиток) у транспорті 98 85
Щодо заборони перенесення зупинки "Героїів Чорнобиля" 58 87
Будівництво міської каналізації 23 84
Встановлення світлофора на перехресті вул,Лісогринівецька та вул,Старокостянтинівське Шосе 21 87
Заборона встановлення загальнобудинкових лічильників 19 86
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Будівництво сучасного баскетбольного майданчику у м.Хмельницький 512 16 січня 8

Станом на 22 січня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ №6, що переданий в користування Хмельницькому університету регіонального управління та права.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СИМЧИШИН ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ

Міському голові
Симчишину О.С.

Шановний Олександре Сергійовичу!

Відповідно до пункту 4.5. ,,Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, електронну петицію автора Малюзіна В.С. ,,Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ № 6, що переданий в користування Хмельницькому університету управління та права” розглянуто.
Повідомляємо Вам, що питання повернення Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 6 навчального корпусу та спортивного майданчика є актуальним, у зв'язку зі збільшенням кількості учнів та необхідністю додаткового приміщення для їх навчання.
Так в 2015 – 2016 роках навчання в СЗОШ № 6 закінчувало два 11 класи, натомість в 2016 – 2017 навчальному році було набрано три паралелі (1-А, 1-Б, 1-В). Загальна кількість учнів збільшилася з 585 до 653. Станом на сьогоднішній день є близько 80 заяв батьків майбутніх першокласників. Це свідчить про те, що із збільшенням учнів виникла потреба у збільшенні кількості класних приміщень для проведення уроків.
Також повернення навчального корпусу СЗОШ № 6 дасть можливість для відкриття дошкільного навчального закладу (у якому на сьогоднішній день існує потреба), що в свою чергу розвантажить наповнюваність дошкільних закладів в центральній частині міста Хмельницького, в яких, за даними управління освіти, кількість дітей, що перебувають у черзі до дошкільного закладу, перевищує проектну потужність самого закладу.
У 2017 році у разі повернення приміщення в користування школи, планується передбачити кошти на побудову нового сучасного спортивного майданчика, який дасть змогу якісно проводити заняття фізичною культурою для учнів СЗОШ № 6.
У зв'язку з викладеним вище, пропонуємо винести на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про повернення Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 6 навчального корпусу та спортивного майданчика, на балансі якої вони перебувають, а саме щодо припинення договору постійного користування будівлею (строк дії даного договору визначений з 1 жовтня 1997 року до терміну – відповідного рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради).
Разом з тим, після повернення навчального корпусу СЗОШ № 6 та припинення договору постійного користування будівлею від 1 жовтня 1997 року, не виключаємо можливість переукладання з університетом договору оренди частини приміщення навчального корпусу на певний строк.

З повагою
заступник міського голови А. Нестерук