Надати всебічну підтримку та допомогу у створенні парку відпочинку та розваг – «EUROPA PARK UKRAINE»

Надати всебічну підтримку та допомогу у створенні парку відпочинку та розваг – «EUROPE PARK UKRAINE»
5 липня 2016 р. в приміщенні Хмельницької торгово-промислової палати відбулася презентація та обговорення грандіозного проекту: створення в Хмельницькому парку відпочинку та розваг «EUROPE PARK UKRAINE – Місто майбутнього наших дітей». Ідея мала широку підтримку серед представників влади, громадських організацій та інших небайдужих хмельничан.
Від імені ініціативної групи, прошу надати всебічну підтримку та допомогу у створенні цього проекту
«EUROPE PARK UKRAINE» гарантовано надасть новий поштовх для подальшого перспективного розвитку нашого міста. Це буде квітучий рай у центрі Хмельницького.
Проект передбачає якісний благоустрій вкрай занедбаної території, створення паркової зони із застосуванням найдовершеніших здобутків у сфері ландшафтного дизайну та садово-паркового мистецтва. Він стане окрасою міста і створить умови для активного та здорового відпочинку його мешканцям. Це буде прекрасно оздоблена набережна, де можна буде покататися на велосипеді чи роликах по спеціально обладнаних доріжках, безліч масштабних атракціонів, «американські гірки», оглядове колесо, скейт-парк, басейни, казкові герої, міні-копії найкращих зразків світової архітектури.
Основною метою створення «EUROPE PARK UKRAINE» є облаштування грандіозного парку відпочинку та розваг у центрі Хмельницького разом із побудовою масштабного спортивно-оздоровчого комплексу. Це дасть можливість на високому рівні розвивати спорт, реально дбати про інтереси дітей та дорослих.
Враховуючи те, що проект є унікальним в Україні, це приверне увагу туристів, місто отримає понад 1000 робочих місць та десятки мільйонів до бюджету.
«EUROPE PARK UKRAINE»- це місце, де здобуватимуть свої перші перемоги наші діти та онуки. Тут зростатимуть майбутні чемпіони.
Візуалізацію проекту можна переглянути за посиланням www.youtube.com/watch?v=BU8rJejAz3Y

На електронну петицію гр.Бублей А.В. щодо створення парку відпочинку та розваг "EUROPE PARK UKRAINE" повідомляємо наступне.
На замовлення управління архітектури та містобудування Державним підприємством "Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "ДІПРОМІСТО" ім.Ю.М.Білоконя" було розроблено Схему комплексного озеленення території міста Хмельницького для збереження існуючих зелених насаджень та створення нових озеленених територій. Зазначеною документацією передбачено створення лінійної паркової структури вздовж річки Південний Буг площею 455 га.
Питання щодо створення зони відпочинку та розваг на вказаній території може бути розглянуто за умов залучення якісних інвестиційних проектів з наданням концепцій розвитку вказаної території в планувальній структурі міста та проектних пропозицій, які не будуть суперечити вимогам чинного законодавства.
З повагою заступник міського голови А. Бондаренко

Петицію підписали 541 особа з 500 необхідних.