Щодо заборони перенесення зупинки "Героїів Чорнобиля"

Нам стали відомі наміри про перенесення зупинки «Героїв Чорнобиля» ( по вулиці Кам»янецькій , коло гуртожитку колишнього Кооперативного технікуму ) до Першої аптеки ( навпроти ТЦ «Квартал» ). Просимо підтримати петицію, щодо збереження існуючої зупинки, тому, що це найближча зупинка до автовокзалу, до Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту , до школи № 1, до центрального продовольчого ринку, до нової набережної коло Південного Бугу та центрального входу в парк відпочинку ім. М. Чекмана.

Парацій О. Б.
м. Хмельницький, 29000
Шановна Оксано Броніславівно!

На Ваше електронне звернення щодо недоцільності демонтажу зупинки громадського транспорту «Героїв Чорнобиля» повідомляємо, що на даний час питання про перенесення вказаної зупинки не розглядається.
Також, доводимо до Вашого відома, що наразі проводиться робота по облаштуванню зупинки громадського транспорту із заїзною кишенею за адресою вул. Кам'янецька, 38, де в свою чергу у поточному році планується відкриття філії Центру надання адміністративних послуг.
З повагою,
в. о. начальника управління транспорту та зв'язку С.Шепурев