Незаконне будівництво

Ми, мешканці будинку №11 по вулиці Хотовицького м. Хмельницький доводимо до Вашого відома, що по вулиці Хотовицького на прилеглій території будинку №11, з боку проїжджої частини вулиці, відбувається незаконне будівництво магазину, майже впритул до п'ятиповерхового будинку №11. Ми протестуємо проти цього будівництва. Ця незаконна споруда, перешкоджає під'їзду і доступу аварійно-рятувальних служб, перекриває огляд з вікон квартир нижніх поверхів будинку, в результаті будівництва був знищений газон біля будинку, і т. п. На тому місці, ще в 2010-2011 роках був, і є зараз, незаконно побудований магазин ритуальних послуг, в даний момент відбувається його розширення і триває незаконна добудова. На попередні звернення громадян-жителів вищевказаного будинку, від відповідних служб була отримана відповідь, що це, нібито зупинка громадського транспорту (відповідь додаємо), але на тому місці ніколи не було і немає ніякої зупинки громадського транспорту.
Ми, мешканці будинку №11 по вул. Хотовицкого просимо перевірити і надати відповідь про законність нового будівництва і законність поруч вже побудованої функціонуючої вищевказаної будівлі магазину, і в разі порушення припинити будівництво і функціонування магазину та ліквідувати дані споруди і відновити належний стан прилеглої до будинку території.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 березня петицію підписали 42 особи з 500 необхідних.