Мікрорайон Раково - не другий сорт! Прийміть нас на баланс міста!!!

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Доброго дня!
Є ситуація у нашому місті, яка на перший погляд може здатися абсурдною. Багато мешканців нашого мікрорайону живуть і не можуть зрозуміти, чому у мікрорайоні так страждає рівень благоустрою, чому у звітах ЖКГ, на сайті міської ради немає звітів від "Будинкоуправління №2" та чому у бюджеті міста, наш мікрорайон майже не фігурує.
Нажаль, усьому виною, є те, що ми ніби то у Хмельницькому, а ніби то і ні. Мікрорайон, як військове містечко у минулому, ДОСІ, вже після 26 років незалежності України знаходиться на балансі Мністрества Оборони, що є повним абсурдом, так як наш мікрорайон вже давно не є військовим об'єктом.
Права мешканців мікрорайону Ракове, які виявилися багаторічними "заручниками роззброєння", ні в якому разі не відрізняються від прав кожного жителя міста, але ми страждаємо!
Ми оплачуємо квартплату так само, як і інші мешканці міста, але на мікрорайон не виділяють кошти, тому, що просто не мають права, так як це буде розцінено, як нецільова витрата коштів. В мікрорайоні немає жодного мешканця, в кого не було проблем із оплатою квартплати в "Будинкоуправління 2".
Коли наростає заборгованість (при всіх оплатах копійка в копійку), довести свою правоту просто не можливо. Коли приходиш розбиратися - посилають на "бухгалтерські курси". Жодного разу, коли я там був - не обходилось без скандалів від мешканців! Освітлення у дворах - погане, немає вуличних урн (тільки загальні сміттєві, серед яких, доречі немає, ані для збору пластику, ані для скла, які ми бачимо в місті). Коли йде дощ, потрібен човен, аби добратися до зупинки та потрапити на роботу....
Нас це дуже засмучує, ми хочемо жити так, як інші містяни! Ми не другий сорт!
Просимо Вас нарешті домогтися передачі мікрорайону Раково на баланс міста, а "Будинкоуправління 2" перетворити на один з міських ЖКГ, який буде підзвітний міській раді, як інші ЖКГ міста!
Завчасно дуже Вам вдячні!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 травня петицію підписали 83 особи з 500 необхідних.