Про переведення ДНЗ № 55 «Сонечко» в комунальну власність на баланс Хмельницької міської ради

ОСВІТА

Дитячий навчальний заклад № 55 «Сонечко» знаходиться у відомчому управлінні ПАТ «Хмельницькобленерго».
Рішенням керівництва ПАТ «Хмельницькобленерго» було вирішено продати Дитячий навчальний заклад № 55 «Сонечко» у приватні руки, внаслідок чого, даний дитячий садочок перейде в категорію «платних».
Зважаючи на соціально-економічні умови сьогодення, значна частина дітей, які на даний час відвідують дитячий навчальний заклад № 55 «Сонечко», будуть позбавлені можливості отримувати якісну дошкільну освіту, оскільки багато сімей не зможуть сплачувати захмарні рахунки від нових, «приватних», власників садочку.
Відповідно до принципів Конвенції ООН Кожна дитина незалежно від стану здоров’я, національності, статі, соціального статусу повинна мати можливість повноцінно розвиватися, отримувати відповідну освіту та брати участь у житті суспільства, що, у свою чергу, надзвичайно необхідно для повного розвитку особистості, таланту, розумових та фізичних здібностей маленьких українців.
Повноцінний розвиток дитини – це запорука успіху та високих досягнень у дорослому житті.
Тому, вихід із даної ситуації лише один – це переведення дитячого навчального закладу № 55 «Сонечко» в комунальну власність на баланс Хмельницької міської ради.
Допоможіть відстояти права маленьких хмельничан на можливість розвиватися та отримувати якісну дошкільну освіту у дитячому навчальному закладі № 55 «Сонечко» м. Хмельницького .

Дата створення:

Станом на 25 вересня петицію підписали 57 осіб з 500 необхідних.