+ ще 121 громадa!

Відсутність вакцин для дітей

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 63% летальних випадків серед малюків пов’язані з інфекційною патологією, якої можна уникнути завдяки вчасній вакцинації. Майже 350 українських дітей щороку помирають від інфекцій, які можна попередити за допомогою щеплень. В Україні, відповідно до Національного календаря щеплень, обов’язковою є вакцинація від 10 інфекційних хвороб: дифтерії, правця, кашлюку, кору, паротиту, поліомієліту, туберкульозу, гепатиту В, краснухи та гемофільної інфекції.
Чому наші діти без захисту? В чому вони винні? Можливо в тому, що депутати не можуть поділити гроші на закупівлю вакцин? Важливіше переіменовувати вулиці і використовувати бюджетні кошти на це? Потрібно думати про майбутнє і здоров'я наших дітей!!! Чому новонароджена дитина має бути незахищеною перед таким важким захворюванням як туберкульоз?
Прошу та закликаю голосувати за петицію і зобов'язати депутатів вчасно проводити тендери на закупівлю необхідних вакцин першого року життя дітей!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 25 липня петицію підписали 41 особа з 500 необхідних.