Придбання комп’ютерної техніки та добудова ЗОШ №4, вул. Тернопільська 14/2

ОСВІТА

На сьогоднішній день швидкими темпами розбудовується Південно-західний мікрорайон, а саме вул. Тернопільська, Інститутська, Молодіжна, Зоряна, Блакитна, Місячна, Різдвяна і т.ін., що знаною мірою збільшило кількість дітей, які досягли шкільного віку. Проектна потужність початкового навального закладу даного мікрорайону, а саме ЗОШ І-го ступеня №4 складає 210 чоловік, що вдвічі менше потреби сьогодення. Зараз в даному навальному закладі навчається 449 учнів.
Обмежена кількість навчальних площ приміщення школи не дає змоги забезпечувати повноцінний навчальний процес (укладено договір оренди з ТБЛ ім. Артема Мазура на три аудиторії). Крім цього, в навчальному закладі відсутня комп’ютерна техніка (жодного персонального комп’ютера) для набуття практичних навичок з «Інформатики».
У зв’язку з вищевикладеним виникає нагальна необхідність розширення площ навального закладу згідно відповідних нормативів в межах 300-350 м2 для забезпечення повноцінного навчального процесу початкової школи.
Просимо розглянути дану петицію, створити відповідну комісію для оцінки ситуації та передбачити в міському бюджеті на 2018 рік кошти на придбання комп’ютерної техніки для облаштування класу інформатики та добудову навчальних площ вказаного навчального закладу.

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул. Гагаріна, 3, м. Хмельницький, 29000 тел (0382) 76-50-05, 76-50-86 факс 76-45-02 E-mail:rada@khmelnytsky.com, http:// www.khmelnytsky.com Код ЄДРПОУ 04060772

від 20.10.2017 № Ко-25400-17
Мица Вікторія Василівна
Ваша електронна петиція «Придбання комп'ютерної техніки та добудова ЗОНІ № 4, вул. Тернопільська, 14/2» розглянута.

Повідомляємо Вам, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 року № 689-р "Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій" було виділено кошти в сумі 200,0 тис. грн на придбання комп'ютерної техніки для облаштування класу інформатики в Хмельницькій загальноосвітній школі І ступеня № 4.
Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради буде ініціювати питання щодо придбання комп'ютерної техніки для забезпечення освітнього процесу в Хмельницькій загальноосвітній школі І ступеня № 4 при розгляді та формуванні бюджету на 2018 рік.
Комісія Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради 20.10.2017 року провела обстеження території Хмельницької загальноосвітньої школи І ступеня № 4 та встановила, що є можливість добудувати будівлю закладу на місці старого підсобного приміщення. Для остаточного рішення необхідно провести проектно-вишукувальні роботи.
Заступник міського голови Г. Мельник

Р. Миколаїв С. Губай 79-47-55