Придбання комп’ютерної техніки та добудова ЗОШ №4, вул. Тернопільська 14/2

ОСВІТА

На сьогоднішній день швидкими темпами розбудовується Південно-західний мікрорайон, а саме вул. Тернопільська, Інститутська, Молодіжна, Зоряна, Блакитна, Місячна, Різдвяна і т.ін., що знаною мірою збільшило кількість дітей, які досягли шкільного віку. Проектна потужність початкового навального закладу даного мікрорайону, а саме ЗОШ І-го ступеня №4 складає 210 чоловік, що вдвічі менше потреби сьогодення. Зараз в даному навальному закладі навчається 449 учнів.
Обмежена кількість навчальних площ приміщення школи не дає змоги забезпечувати повноцінний навчальний процес (укладено договір оренди з ТБЛ ім. Артема Мазура на три аудиторії). Крім цього, в навчальному закладі відсутня комп’ютерна техніка (жодного персонального комп’ютера) для набуття практичних навичок з «Інформатики».
У зв’язку з вищевикладеним виникає нагальна необхідність розширення площ навального закладу згідно відповідних нормативів в межах 300-350 м2 для забезпечення повноцінного навчального процесу початкової школи.
Просимо розглянути дану петицію, створити відповідну комісію для оцінки ситуації та передбачити в міському бюджеті на 2018 рік кошти на придбання комп’ютерної техніки для облаштування класу інформатики та добудову навчальних площ вказаного навчального закладу.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 25 вересня петицію підписали 361 особа з 500 необхідних.