Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Пам'ятник Захисникам України в Ковалівському парку

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Червоная О.В.

oks-ch@yandex.ru

Про розгляд електронної петиції

На електронну петицію від 07.04.2017 щодо встановлення пам’ятника Захисникам України в Ковалівському парку повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), петицію 12 квітня 2017 року було розглянуто постійною комісією Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано відповідні доручення:
відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради спільно з управлінням містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради опрацювати дану петицію та надати конкретні пропозиції щодо вирішення вищезазначеного питання на наступне засідання постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики.
При розгляді пропозицій від виконавчих органів міської ради на засідання комісії буде запрошено автора петиції.

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Масло 24 03 14

Червоная О.В.

oks-ch@yandex.ru

Про розгляд електронної петиції

В доповнення до раніше наданої відповіді на Вашу електронну петицію від 07.04.2017р. щодо встановлення пам’ятника Захисникам України в Ковалівському парку повідомляємо наступне.
Електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету, стосовно встановлення пам’ятника Захисникам України в парку культури та відпочинку «Ковалівський» розглянуто та підтримано на засіданні постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики.
Підтримано також електронну петицію на Громадській раді при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради після обговорення даного питання з громадськими активістами, громадськими організаціями, професійними діячами культури і мистецтва.
Виконавчими органами Кіровоградської міської ради буде підготовлено проект рішення Кіровоградської міської ради про підтримку електронної петиції відносно будівництва пам’ятника Захисникам України в парку культури та відпочинку «Ковалівський».

Секретар міської ради А.Табалов

Мартинова 22 59 55