Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 101 громадa!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Упорядування скверу імені Анатолія Бузуляка та скверу імені Олександра Кондаковаа

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Червоная О.В.

oks-ch@yandex.ru

Про розгляд електронної петиції

На електронну петицію щодо упорядкування скверу імені Анатолія Бузуляка та скверу імені Олександра Кондакова повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету», петицію 20 жовтня 2016 року було розглянуто постійними комісіями Кіровоградської міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності та з питань освіти, науки, культури, туризму, фізичної культури і спорту та молодіжної політики.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано відповідні доручення:
Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради передбачити кошти на утримання (озеленення, освітлення та прибирання) скверів імені Анатолія Бузуляка та імені Олександра Кондакова в Програмі розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Кропивницького на 2017 рік;
відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради опрацювати петицію та направити на розгляд міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради.
Підняте питання буде перебувати в компетенції Головного управління житлово-комунального господарства та відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.
Дякуємо Вам за активну громадянську позицію та небайдужість.

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Масло 24 03 14