Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Пам'ятник Захисникам України в Ковалівському парку 378 29
Заборонити "Добровільні внески" в медичних закладах. 197 4
Поява нового маршруту Нова Балашівка (районна лікарня) - через вул. Волкова - кінцева вул. Попова 107 8
Встановлення ВІДЕО-РЕГЄСТРАТОРІВ у салоні 100% громадського ТРАНСПОРТУ які ОБЕРНЕНІ в САЛОН транспортного засобу (автобусу, тролейбусу, маршрутне таксі). 64 24
Ремонт майданчику "Золотий ключик" с.Нове 61 9
Заборона обігу готівкових коштів в громадському МІСЬКОМУ та ПРИМІСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ , запровадити проїзд по РАЗОВИМ КВИТКАМ по новим правилам, які купуються поза транспортом, КОМПОСТУЮТЬСЯ. 47 24
Про обов’язковий ВІДЕО- та ФОТО- звіт до Актів обстеження , ремонту доріг та тротуарів «до», «під час», «та після» ремонту. 45 36
Створення облаштованої зупинки громадського транспорту на зупинці пр-т Промисловий в напрямку руху селища Нового 43 7
Замість великих автобусів купувати великі тролейбуси і прокладати з 52,2км на 104км багато кілометрів контактної мережі. 42 28
Повна заміна водопровідних труб 25 37
Пам'ятник Захисникам України в Ковалівському парку 378 29
Повна заміна водопровідних труб 25 37
Кропивницький- місто лелек! 19 24
демонтаж майданчиків для сушіння прання 6 35
Маршрут 112 6 39
Контроль горсоветом строительных организаций 5 44
Маршрут 112 6 39
Контроль горсоветом строительных организаций 5 44
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Тролейбусне сполучення за маршрутом №274 (8 км до 101 мікрорайону) м. Кропивницький - смт. Нове Фортечний район м. Кропивницький 455 9 березня 0
Про скасування підвищення вартості проїзду у міському громадському транспорті 473 1 березня 0

Станом на 30 березня усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

Упорядування скверу імені Анатолія Бузуляка та скверу імені Олександра Кондаковаа

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Червоная О.В.

oks-ch@yandex.ru

Про розгляд електронної петиції

На електронну петицію щодо упорядкування скверу імені Анатолія Бузуляка та скверу імені Олександра Кондакова повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету», петицію 20 жовтня 2016 року було розглянуто постійними комісіями Кіровоградської міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності та з питань освіти, науки, культури, туризму, фізичної культури і спорту та молодіжної політики.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано відповідні доручення:
Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради передбачити кошти на утримання (озеленення, освітлення та прибирання) скверів імені Анатолія Бузуляка та імені Олександра Кондакова в Програмі розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Кропивницького на 2017 рік;
відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради опрацювати петицію та направити на розгляд міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради.
Підняте питання буде перебувати в компетенції Головного управління житлово-комунального господарства та відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.
Дякуємо Вам за активну громадянську позицію та небайдужість.

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Масло 24 03 14