Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Встановити пам’ятник на розі Шевченка і Великої Перспективної негласному символу міста собаці Каштану

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

На електронну петицію від 29.06.2017 щодо встановлення пам'ятника на розі вулиць Шевченка і Великої Перспективної негласному символу міста - собаці Каштану повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), петицію 06.07.2017 було розглянуто постійною комісією Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики.
У результаті розгляду петицію підтримано в частині встановлення об’єкта малої архітектурної форми (скульптури) негласному символу міста - собаці Каштану та надано відповідне доручення відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради винести дане питання на розгляд міської топонімічної комісії при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.
В подальшому питання буде перебувати в компетенції та на контролі відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.

Станом на 25 вересня надано відповідь на 17 петицій Переглянути