Капітальний ремонт дороги 6-го Маріупольського провулку

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Просимо Вас провести капітальний ремонт дороги (асфальтування або укладення битонних плит) по 6-му Маріупольському провулку. Починаючи з перехрестя вул. Маріупольської та 6-го Маріупольського пр., до перехрестя вул. Ванди Василевської з 6-м Маріупольським пр. включно: перехрестя вул.. Квіткової з 6-м Маріупольським - перехрестя вул.. Панфєрова з 6-м Маріупольським пр. - перехрестя вул. Кіровоградської з 6-м Маріупольським пр. Так як даний провулок ніколи не піддавався ремонту, а у зв'язку з вимиванням грунту під час дощів по ньому останнім часом стало неможливим пересуватись не тільки транспортними засобами але й пішки. Через це ускладнюється: прохід мешканців мікрорайону Масляниківка до транспортної зупинки на вул. 40 Років Перемоги, та неможливий проїзд транспорту екстрених служб (швидка допомога, пожежна і т.ін.) до жителів даного провулку і частини вулиць мікрорайону Масляниківка.
При неможливості укладання асфальтного покриття ( плит) просимо укласти капітальний барьер між вище зазначеним 6-м Маріупольським провулком та вул. 40 Років Перемоги, для відведеня більшої кількості потіку дощової води. Грейдерувати з подальшим засипанням твердими сумішами, та коткуванням з нахилом покриття під один бік, для затрамбовування насипу в дорогу щоб унеможливити подальше вимивання.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 26 квітня петицію підписали 15 осіб з 450 необхідних.