Капітальний ремонт дороги 6-го Маріупольського провулку

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Просимо Вас провести капітальний ремонт дороги (асфальтування або укладення битонних плит) по 6-му Маріупольському провулку. Починаючи з перехрестя вул. Маріупольської та 6-го Маріупольського пр., до перехрестя вул. Ванди Василевської з 6-м Маріупольським пр. включно: перехрестя вул.. Квіткової з 6-м Маріупольським - перехрестя вул.. Панфєрова з 6-м Маріупольським пр. - перехрестя вул. Кіровоградської з 6-м Маріупольським пр. Так як даний провулок ніколи не піддавався ремонту, а у зв'язку з вимиванням грунту під час дощів по ньому останнім часом стало неможливим пересуватись не тільки транспортними засобами але й пішки. Через це ускладнюється: прохід мешканців мікрорайону Масляниківка до транспортної зупинки на вул. 40 Років Перемоги, та неможливий проїзд транспорту екстрених служб (швидка допомога, пожежна і т.ін.) до жителів даного провулку і частини вулиць мікрорайону Масляниківка.
При неможливості укладання асфальтного покриття ( плит) просимо укласти капітальний барьер між вище зазначеним 6-м Маріупольським провулком та вул. 40 Років Перемоги, для відведеня більшої кількості потіку дощової води. Грейдерувати з подальшим засипанням твердими сумішами, та коткуванням з нахилом покриття під один бік, для затрамбовування насипу в дорогу щоб унеможливити подальше вимивання.

Дата створення:

Павленко О. М.

dg@kpk.net.ua
Про розгляд
звернення

Шановна Олено Миколаївно!

Розглянувши Ваше звернення (електронну петицію) щодо капітального ремонту дороги по пров. Маріупольському 6-му, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Програмою розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в
місті Кропивницькому на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 762, не передбачено проведення капітального ремонту з влаштуванням асфальтового покриття вищезазначеної ділянки дороги по пров. Маріупольському 6-му.
Разом з цим, Головним управлінням житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради надано замовлення КП «Універсал 2005» щодо виправлення профілю дороги з проведенням відсипки щебенем та відсівом, а також влаштуванням водовідведення по пров. Маріупольському 6-му (від вул. Феодосія Козачинського до вул. Бобринецький шлях).

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Павлова 24 85 93

Станом на 22 жовтня петицію підписали 203 особи з 450 необхідних.