+ ще 121 громадa!

Торгівельні палатки

Пропонуємо перенести торгівельні палатки з тротуару по вулиці Соборна (відрізок з вулиці Андріївська по вулицю Вокзальна). Торгівельні ряди займають більшу площу тротуару ніж потрібно, пройти там дуже складно, коли ведеться торгівля. Дуже поганий асфальт!!!!

Дата створення:

Войтюк А. В.

alvoytuk@yandex.ru

Про розгляд
не підтриманої петиції

Шановна Альоно Володимирівно!

Розглянувши не підтриману петицію від 12.06.2017 р. № 8090/36-нп стосовно пропозиції щодо перенесення розташування палаток, які розміщенні по вул. Соборній (відрізок від вул. Андріївської до вул. Вокзальної), повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади м. Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142, та відповідно до норм ст. 23ﺍ Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
З метою упорядкування торгівлі у невстановлених місцях на території м. Кропивницького створено торгові майданчики з продажу непродовольчих та продовольчих товарів.
Відповідно до рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 07.06.2010 р. № 487 «Про упорядкування місць торгівлі у невстановлених місцях на території міста Кіровограда» (далі - Рішення), розміщено торговий майданчик по вул. Євгена Тельнова (просп. Правди) напроти будинку № 2.
Вищезазначений майданчик, відповідно до Рішення, підпорядкований ринку «Черемушки» приватного підприємства «Кіровоград – Буд – Дизайн».

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Скорик 22 38 63

Станом на 24 липня петицію підписали 39 осіб з 450 необхідних.