Нові троллейбусні маршрути

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Добрий день!
В нашому місті слабо розвинуті маршрути електротранспорту, але це є екологічний транспорт, тому доцільно розвивати нові тролейбусні лінії. Є проект про оновлення тролейбусної системи, в якому пропонують 7 нових маршрутів, також я вважаю доцільним провести лінії по вулицях Слободянюка, Степняка-Кравчинського, Райцентр, Аерофлотська, пр. Інженерів до 101-го мікрорайону, тому що це є індустріальний район нашого міста. Також цікавий маршрут на селище Гірниче та район Кущівка.
Зверніть будь ласка увагу на запропоновану петицію!

Дата створення:

Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради не підтриману петицію щодо нових тролейбусних маршрутів, розглянуто. З порушеного питання повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади м. Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Одним із основних завдань Програми розвитку міського пасажирського транспорту та зв’язку м. Кропивницького на 2017 рік є залучення інвестицій для придбання додатково у місто нових тролейбусів та проведення реконструкції і модернізації структури енергогосподарства КП «Електротранс» Кіровоградської міської ради» за рахунок коштів інвесторів.
Управлінням економіки та управлінням розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради розроблено інвестиційний проект щодо будівництва нових тролейбусних ліній по магістральних вулицях міста (бульвар Студентський, вул. Холодноярська, Мурманська, Яновського, Шевченка та ін.) та придбання додатково 20 нових тролейбусів.
Станом на 01 липня 2017 року даний проект розглянуто інвестиційною компанією та отримано попереднє погодження на його реалізацію.
Одночасно повідомляємо, що пропозиції викладені у даній електронній петиції стосовно розвитку та будівництва нових тролейбусних ліній до мікрорайонів Нова Балашівка, Завадівка будуть враховані у подальшій роботі при розробці наступних проектів профільними виконавчими органами Кіровоградської міської ради.

Станом на 22 листопада петицію підписали 55 осіб з 450 необхідних.