+ ще 124 громади!

Встановити пам’ятник на розі Шевченка і Великої Перспективної негласному символу міста собаці Каштану

ІНШІ

Небайдужі містяни неодноразово озвучували ініціативу про встановлення пам’ятника негласному символові міста собаці Каштану.
З огляду на зміну позиції влади у ставленні до тварин-безхатьків, про погодження програми стерилізації та сприянні роботі зоозахисних організацій, підтримка такої ініціативи лише підкреслить системність у добрих намірах з боку очільників міста.
Активісти самостійно готові зібрати кошти на втілення задуму.
Від влади лише необхідний дозвіл на встановлення пам’ятника на розі вулиць Шевченка і Великої Перспективної – улюбленому місці Каштана.
Підтримка цієї петиції – це не лише данина пам’яті Каштану. Це добра сторінка, яка впишеться в історію сучасного міста.

Детальніше про Каштана: https://www.pravda-kr.com.ua/sotsium/8650-kashtan-tse-pes-yakij-mig-bi-stati-simvolom-mista.html

На електронну петицію від 29.06.2017 щодо встановлення пам'ятника на розі вулиць Шевченка і Великої Перспективної негласному символу міста - собаці Каштану повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), петицію 06.07.2017 було розглянуто постійною комісією Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики.
У результаті розгляду петицію підтримано в частині встановлення об’єкта малої архітектурної форми (скульптури) негласному символу міста - собаці Каштану та надано відповідне доручення відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради винести дане питання на розгляд міської топонімічної комісії при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.
В подальшому питання буде перебувати в компетенції та на контролі відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.

Петицію підписали 462 особи з 450 необхідних.