пільговий проїзд

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

створити пільговий проїзд у маршрутках для школярів і студентів під час навчання

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію, щодо створення пільгового проїзду у маршрутних автобусах для школярів і студентів під час навчання, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до вимог чинного законодавства України, діти віком до 6 років, діти сироти, у тому числі, які залишилися без опіки батьків і виховуються у школах інтернатах, діти – інваліди та діти з багатодітних сімей мають право безкоштовного проїзду у міському пасажирському транспорті.
Крім того, підприємство – перевізник КП «Електротранс» Кіровоградської міської ради» (директор – Луценко О.В., тел. 55 51 15), яке обслуговує міські тролейбусні маршрути та орієнтовно з 01 листопада 2017 року автобусні маршрути № 103, 104-а, 111-б, 116, 118, 123 та 274, реалізовує місячні проїзні квитки по пільговій вартості, у тому числі для учнів та студентів.
У разі виникнення у подальшому питань стосовно роботи міського пасажирського транспорту, рекомендуємо звертатися до організатора пасажирських перевезень у місті - управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради для оперативного опрацювання за телефонами: 24 58 98 або 24 48 00.

Станом на 22 листопада петицію підписали 300 осіб з 450 необхідних.