Щодо встановлення світлофора на вулиці Маланюка (перед площею Дружби народів)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Враховуючи те, що праворуч цієї вулиці розташовані два навчальних заклади (Кіровоградське музичне училище та Кіровоградський будівельний коледж), вважаємо за необхідне донести до Вас про доцільність облаштування існуючих пішохідних зон (одну з двох) світлофором, встановлення якого убезпечить студентів вищезгаданих навчальних закладів, в тому числі й неповнолітніх (1-й, 2-й курси).

Корисність встановлення обумовлюється тим, що інтенсивність на зазначеній ділянці дороги досить висока, а водії транспортних засобів на існуючі дорожні знаки та пішохідну розмітку часто не реагують та не звертають уваги, тим самим створюють умови, за яких студенти не можуть безпечно перейти дорогу на пішохідній розмітці, бо вимушені взагалі пропускати водія і транспортний засіб, а не як це повинно бути навпаки. Тому наявна реальна загроза для життя студентів, зокрема і неповнолітніх.

Враховуючи вищезазначене, переконливо просимо облаштувати вулицю Маланюка (перед площею Дружби Народів) світлофорним об'єктом або на пішохідній зоні перед Кіровоградським будівельним коледжом, або на пішохідній зоні перед Кіровоградським музичним училищем.

Безпека дітей - це найважливіше!

Дата створення:

Станом на 19 листопада петицію підписали 28 осіб з 450 необхідних.