Встановити світлофор біля школи №19 навпроти "Файномаркету"

Встановити світлофор біля школи №19 навпроти "Файномаркету", зараз там знаходиться зебра, але водіі часто на неї не реагують і не пропускають пішоходів, школярів, матусь з візочками, які їдуть до парку гуляти. Наприклад сьогодні 07.09.17 сталася чергова ДТП дякую Богові дитина тільки отримала переляк, Давайте подумаємо про безпеку наших дітей!!!!!ПРОШУ ПІДТРИМАТИ

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради електронну петицію щодо встановлення світлофорного об'єкта по вул. Волкова, біля ЗОШ № 19, розглянуто.
Враховуючи те, що дана електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
З питання, зазначеного у зверненні (електронній петиції) повідомляємо наступне.
Програмою розвитку дорожнього господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.17 № 762 не передбачено видатки на влаштування світлофорного об'єкта на вказаній ділянці дороги.
Для безпечного переходу проїжджої частини пішоходів та учнів вищевказаного навчального закладу, по вул. Волкова встановлено пристрої примусового зниження швидкості (4 од.) та всі необхідні дорожні знаки, що передбачені проектно-кошторисною документацією.

Станом на 19 листопада петицію підписали 58 осіб з 450 необхідних.