+ ще 121 громадa!

Назвати одну з нових вулиць (або тих, що є без назви) на честь видатного українського співака Андрія Кузьменка

В Кропивницькому є вулиці та провулки без назв. А також створюються нові вулиці в місцях, де отримали земельні ділянки учасники АТО.
Пропоную назвати одну з вулиць чи провулків на честь видатного співака Андрія Кузьменка (гурт "Скрябін"), який неодноразово гастролював в нашому місті, а також позитивно впливав на молодь, на музичний рух, багато допомагав учасникам АТО.
Один з провулків, який не має назви - від вул. Попова (поліклініка №5) поміж школами №18 та №31 до вул. Пацаєва (маг. "Ятрань").
Андрій Кузьменко загинув у ДТП на трасі "Кривий ріг - Кропивницький".

Дата створення:

Вовкотруб Ю.В.
GREYKROOK@YAHOO.COM

Про розгляд звернення

Шановний Юрію Вікторовичу!

Розглянувши Ваше звернення (не підтриману електронну петицію) щодо найменування однієї з нових вулиць (або тих, що є без назви) на честь видатного українського співака Андрія Кузьменка, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда, відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», Вашу електронну петицію було розглянуто як звернення громадян на засіданні міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради.
Під час обговорення питання члени топонімічної комісії рекомендували знайти інші форми вшанування пам’яті співака Андрія Кузьменка (присвоєння імені клубній установі, встановлення інформаційної дошки тощо).

З повагою

Міський голова А. Райкович

Чорна 24 25 70

Станом на 23 серпня петицію підписали 108 осіб з 450 необхідних.