Створення облаштованої зупинки громадського транспорту на зупинці пр-т Промисловий в напрямку руху селища Нового

Шановні очільники м.Кропивницький,звертаюся до вас як один з багатьох жителів селища Нове, які працюють в мікрорайоні Балашівка, і кожного дня змушені за різних погодних умов, чекати маршрутку 274,стоячи у прямому розумінні практично серед поля, де неможливо заховатися ані від вітру,ані від дощу зі снігом. Враховуючи якість перевезення та інтервал руху малогабаритного транспорту на маршруті 274, пасажирам доводиться "проводжати поглядом" по декілька маршрутних таксі,тому що вже доїжджаючи до цієї зупинки, вони перетворюються на "банки з сардинами", в які просто фізично неможливо сісти, а за несприятливих погодних умов дорога додому перетворюється на нестерпну муку. Тому зважаючи на все вище сказане прошу ВАС посприяти у вирішенні цього питання.
З повагою Войтенко Олександр Вікторович

Дата створення:

Войтенко О.В.

sofika381@gmail.com

Про розгляд звернення

Шановний Олександре Вікторовичу!

Розглянувши звернення (електронну петицію) щодо облаштування зупинки громадського транспорту зупиночним комплексом на зупинці «просп. Промисловий», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Титульним списком до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017- 2021 роки, затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.17 № 763, не передбачено видатки на облаштування зупиночного комплексу за вказаною адресою.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Криворучко 24 85 93

Станом на 22 листопада петицію підписали 44 особи з 450 необхідних.