Поява нового маршруту Нова Балашівка (районна лікарня) - через вул. Волкова - кінцева вул. Попова

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Створити новий маршрут, який сполучав би район Нової Балашівки з вул. Попова, і який проходив би через вулицю Волкова, відповідно Кардіоцентр, Обласну лікарню, поліклініку МВС і далі до вул. Попова.
Людям було б зручніше добиратись в лікарні, не йти пішки, та не обїджати через Оптовий ринок, 101 мкр-н, і т.д.
Частина Нової балашівки вимушені йти або на кінцеву 134 (яка не досить поруч) або на 116-а і при цьому витрачати досить багато часу на поїздки.
Початком маршруту можливо було б зробити біля центральної районної лікарні (Нова Балашівка) і далі через вулицю Кільцеву.
Дякую.

Дата створення:

Михайлик А.А.

alina-mikhaylik@yandex.ua

Про розгляд петиції

Шановна Аліно Анатоліївно!

Розглянувши не підтриману петицію щодо створення нового маршруту «Нова Балашівка – вул. Космонавта Попова», який би курсував по вул. Кільцевій та вул. Родниковій, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
За результатами обстеження вулиць Кільцевої, Родникової та Волкова встановлено, що проїжджа частина даних вулиць не відповідає вимогам безпеки дорожнього руху (частково відсутнє зовнішнє освітлення, пішохідні тротуари та на окремих ділянках вулиць завузька проїжджа частина, менше 7 м). Тобто, організувати регулярні пасажирські перевезення на даний час не є можливим.
Одночасно повідомляємо, що за результатами обстеження пасажиропотоків у м. Кіровограді та їх опрацювання Харківським національним автомобільно – дорожнім університетом, рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами) було затверджено нову маршрутну мережу міста. Слід зазначити, що вищевказана мережа розроблена з урахуванням необхідності максимального виключення дублювання автобусних маршрутів. У вищезазначеній мережі автобусні маршрути, які проходять по вказаних вище вулицях, не передбачені.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Цирфа 24 58 98

Станом на 29 травня петицію підписали 121 особа з 450 необхідних.