+ ще 121 громадa!

Ремонт майданчику "Золотий ключик" с.Нове

Шановний голова! Просимо Вас розглянути питання капітального ремонту дитячого аварійного майданчику "Золотий ключик", який знаходиться в с.Новому . Просимо Вас звернути увагу на аварійні качелі, горки, а також двохповерхову споруду яка є найбільш аварійною (проржавілий метал по якому рухаються діти, немає на другому поверсі поручнів).

Дата створення:

Петренко О.В.
_______________________
м. Кропивницький,
elenka.petrenko.83@mail.ru

Про розгляд
не підтриманої петиції

Шановна Олено Віталіївно !

Розглянувши не підтриману петицію щодо капітального ремонту дитячого аварійного майданчика «Золотий ключик» в селищі Новому, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 р. № 142, та відповідно до норм ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до рішення Новенської селищної ради від 09 лютого 2017 року № 21 на ремонт дитячого майданчику «Золотий ключик» виділена сума 30000 грн. Капітальний ремонт даного об’єкту не буде проводитися у зв’язку тим, що у 2017 році планується реконструкція діючої котельні і теплових мереж від неї по вул.Металургів, 7-а в селищі Новому м.Кропивницького, а по території даного майданчику проходять тепломережі. Тому у травні - червні 2017 року буде проведений лише поточний ремонт дитячого майданчику «Золотий ключик» комунальним підприємством «Новенське».

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Щекатурін
30-22-77

Станом на 23 липня петицію підписали 69 осіб з 450 необхідних.