+ ще 124 громади!

Новоукраїнська Центральна Района Лікарня

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Якщо Ви стали свідком, або Вас змушували у Новоукраїнській центральній районній лікарні сплачувати за надання медичних послуг кошти, і вважаєте що Ваші права порушені, підтримайте петицію і станьте на захист громадян Новоукраїнського району разом з нашою командою.
З повагою депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко.

Дата створення:

Мольченко О.С.

molshenko.1982@mail.ru
Про розгляд не підтриманої петиції

Шановний Олександре Станіславовичу!

Розглянувши Вашу електронну петицію щодо порушення прав пацієнтів у Новоукраїнській центральній районній лікарні, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Порушені у зверненні питання не є компетенцією Кіровоградської міської ради, оскільки вказаний лікувальний заклад не перебуває у комунальній власності міста.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Кудрик 22 16 95

Станом на 20 вересня петицію підписали 9 осіб з 450 необхідних.