+ ще 121 громадa!

1bosch@mail.ru

Про розгляд звернення

Шановний Олександре Юрійовичу!

Розглянувши звернення (електронну петицію) щодо відновлення мереж зовнішнього освітлення по вулиці Сєрова, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Роботи по капітальному ремонту мереж зовнішнього освітлення у місті Кропивницькому виконуються відповідно до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017 рік, затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради від 17 січня 2017 року № 763.
До переліку об’єктів, на яких планується у 2017 році виконати капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення, не включено вулицю Сєрова.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Мунтян 24 85 93

Станом на 23 липня петицію підписали 8 осіб з 450 необхідних.