Про обов’язковий ВІДЕО- та ФОТО- звіт до Актів обстеження , ремонту доріг та тротуарів «до», «під час», «та після» ремонту.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановний Голова Кіровоградської міської ради!
У зв’язку з численними зловживаннями Комунальними підприємствами та підрядними організаціями щодо неналежного використання бюджетних коштів на утримання та ремонти доріг та тротуарів м. Кропивницького , неякісні ремонти, невідповідність об’ємам необхідних робіт та вибоїн у документах їх фактичним обставинам.
Якісний контроль щодо обстеження, ремонту та звітування має дисциплінувати порушників норм та законів, має на меті виховання в дусі відповідальності за бюджетні кошти, контролю ти покарання за порушення правил та закону.
Просимо:
Запровадити обов’язковий порядок комунальним та підрядним організаціям здійснювати обов’язковий ВІДЕО- та ФОТО- звіт до Актів обстеження, Актів ремонту доріг та тротуарів «ДО», «ПІД ЧАС», «ТА ПІСЛЯ» ремонту (закладання вибоїн, капітальний ремонт). ВІДЕО- та ФОТО- звіт повинен бути невід’ємною частиною Акту передачі робіт по закладанню вибоїн та капітальним ремонтам, поточним ремонтам та ремонтів тротуарів за для довільної перевірки якості ремонтів, залучену техніку та відповідність у кошторисах фактичним обставинам розрахунок-факт. Вважати Акти обстеження, виконаних робіт та звітні документи недійсними без ФОТО- та ВІДЕО- звіту.
Створити необхідні нормативно-правові Акти щодо порядку ведення ВІДЕО- та ФОТО- Актів обстеження, Актів виконаних робіт (звітів), створити проект рішення, підрахувати необхідні кошти на ВІДЕО- та ФОТО- звіти, передбачити видатки в бюджеті та винести питання на відповідні депутатські комісії з відповідним оприлюдненням з метою прийняття на сесії Кіровоградської міської ради.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 26 квітня петицію підписали 92 особи з 450 необхідних.