Повна заміна водопровідних труб

Тарифи на водопостачання для населення успішно підняли, а от про якість наданих послуг чомусь забули. В наших кранах тече вода поганої якості,аби покращити показник якості пропоную замінити старі чавунні труби на нові металопластикові ПО ВСЬОМУ МІСТУ. Аби здешевити цей процес пропоную в процесі заміни здавати старі труби на брухт. Покращуючи якість води ми в першу чергу піклуємось про своє здоров`я і здоров`я своїх дітей.

Дата створення:

Кравченко С.Г.

Alonso4444@ukr.net

Про розгляд
колективного звернення

Шановний Сергію Григоровичу!

Розглянувши колективне звернення (електронну петицію) щодо повної заміни водопровідних труб по м. Кропивницькому, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, передбачений Статутом територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142 “Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету”, та відповідно до норм статті 23¹ Закону України “Про звернення громадян”, електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
По суті порушеного питання доводимо до відома наступне.
На балансі Кіровоградського ВКГ ОКВП “Дніпро-Кіровоград” (далі – Кіровоградське ВКГ) перебуває 849 км водопровідних та 312,2 км каналізаційних мереж. Враховуючи великий обсяг робіт із значними фінансовими витратами, у Кіровоградського ВКГ немає можливості у повному обсязі виконати роботи по заміні вищезазначених мереж міста Кропивницького одночасно.
За інформацією Кіровоградського ВКГ постійно проводиться робота по заміні зношених металевих трубопроводів на нові поліетиленові. Лише за останні 5 років замінено більше 20 км водопровідних та 1 км каналізаційних мереж.
У 2017 році Кіровоградським ВКГ заплановано виконати заміну господарчим методом 4 км водопровідних мереж. Також згідно з інвестиційною програмою за кошти Світового банку заплановано замінити водогін в центральній частині міста протяжністю 9 км та водогін від водозабору “Холодні ключі” до ВНС “Маслениківка” протяжністю 14 км.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Слоневська 24 84 55

Станом на 22 жовтня петицію підписали 79 осіб з 450 необхідних.