+ ще 121 громадa!

Маршрут 112

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропоную подовжити маршрут №112 до вул.Жадова.

Дата створення:

Титенко Л.М.
glm.glm@mail.ru

Про розгляд петиції

Шановна Ліліано Мінірівно!
Розглянувши не підтриману петицію про зміну схеми автобусного маршруту № 112 «вул. Космонавта Попова – вул. Варшавська», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами) затверджено маршрутну мережу міста, яка була розроблена на підставі проведених розрахунків Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом, що не передбачає організацію міського автобусного маршруту № 112 до вул. Генерала Жадова.
З метою покращення транспортного обслуговування 102-го мікрорайону у 2016 році КП «Електротранс» Кіровоградської міської ради» було придбано 20 нових і сучасних тролейбусів вітчизняного виробництва, 12 з яких курсують по вул. Генерала Жадова.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Кічкіна 24 58 98

Станом на 21 серпня петицію підписали 17 осіб з 450 необхідних.