Поновлення маршруту № 5 троллейбуса. ( Ж/Д вокзал - пл. Богдана Хмельницького - 101й)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Після 20-00 та вихідних не можливо віїхата в центр або повернутися. Альтернатіва маршрутним таксі!!!!!

Дата створення:

Погребицький С.В.

serega240982@gmail.com

Про розгляд петиції

Шановний Сергію Володимировичу!
Розглянувши не підтриману петицію, щодо відновлення тролейбусного маршруту № 5 «101 мікрорайон – площа Богдана Хмельницького – Залізничний вокзал», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відновлення роботи вищевказаного тролейбусного маршруту можливе за умови виділення додаткових коштів субвенції на відшкодування витрат за перевезення пільгових категорій громадян та вишукання підприємством - перевізником КП «Електротранс» (далі – Перевізник) резервних тролейбусів.
Організатором пасажирських перевезень у місті управлінням розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради (далі – Організатор) укладено договір з Перевізником про організацію надання транспортних послуг з перевезення міським електричним транспортом. Умовами даного договору визначено обсяги транспортної роботи на маршрутах № 1, 4, 9 і 10 згідно із замовленням, а саме виконання певного об’єму тис. вагоно (тролейбусо)-кілометрів пасажироперевезень на 2017 рік. Тому здійснити перерозподіл рухомого складу між міськими тролейбусними маршрутами на даний час неможливо.
Одночасно повідомляємо, що для забезпечення транспортного сполучення мешканців міста з залізничним вокзалом у маршрутній мережі передбачено автобусні маршрути № 11 «вул. Генерала Жадова – Залізничний вокзал», № 108 «Кардіоцентр – ТЕЦ», № 115 «Масляниківка – Залізничний вокзал», які щоденно обслуговуються автобусами класу А (не більше 22 місць) та тролейбусний маршрут № 9 «вул. Генерала Жадова – Залізничний вокзал».
У разі виникнення у подальшому питань стосовно роботи міського пасажирського транспорту, рекомендуємо звертатися до організатора пасажирських перевезень у місті управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради для оперативного опрацювання за телефонами: 24 58 98 або 24 48 00.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Цирфа 24 58 98

Станом на 22 жовтня петицію підписали 59 осіб з 450 необхідних.