Про створення молодіжного центру

Просимо виділити приміщення, де б молодь могла розвиватись , проводити час, робити зібрання. Заклад повинен бути некомерційним, його метою не має бути одержання прибутку. Він не має належати жодній політичній партії чи підтримувати їх. Заклад повинен бути відкритим для кожного. Також приміщення зможе стати місцем для всіх позашкільних клубів та заходів. Кожен зможе запропонувати, які саме заходи будуть проводитись в молодіжному центрі, тому важливою є наявність самоврядування в закладі. Допомога у реалізації ідей і проектів може здійснюватися з боку активних волонтерів. Коломияни повинні мати змогу переглядати фінансування та витрати закладу. Таким чином будь-хто зможе знайти тут те , що йому до вподоби. Приміщення дуже необхідне, оскільки багато молодих людей не знають , де провести вільний час. Цей же простір зможе стати тим місцем, де можна реалізувати свої ідеї та знайти однодумців.

Автору петицій «Про створення
молодіжного центру»
Вердешу М.Р.

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням сесії міської ради від 13.04.2016 р. №324-6/2016, розглянувши електронну петицію, адресовану Коломийській міській раді «Про створення молодіжного центру» щодо виділення приміщення, де б молодь могла розвиватись, проводити час, робити зібрання, міська рада підтримала дану електронну петицію.

Міський голова І. Слюзар

Петицію підписали 202 особи з 200 необхідних.