Єдина система

Тротуар вздож кладовища по Вирівській 34 56
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Очистка річки Єзуч, реконструкція території навколо неї та створення зони відпочинку.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СЕМЕНІХІН АРТЕМ ЮРІЙОВИЧ

Виконавчий комітет міської ради на Вашу електронну петицію з питання очистки р.Єзуч, реконструкції території навколо неї та створення зони відпочинку повідомляє:
18.12.2017 вищевказана петиція розглянута на засіданні комісії з розгляду електронних петицій. 21.12.2017 винесена на засідання постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, врегулювання конфлікту інтересів, демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією та правоохоронними органами, взаємодії з органами самоорганізації населення.
Підготовлено проект рішення на сесію міської ради щодо підтримки електронної петиції з питання очистки р.Єзуч, реконструкції території навколо неї та створення зони відпочинку.
22.12.2017 під час засідання сесії було запропоновано депутатському корпусу включити даний проект рішення до порядку денного. Дана пропозиція не підтримана.

Станом на 21 січня надано відповідь на 5 петицій Переглянути