Про підтримку Конотопському міському голові Семеніхіну А.Ю.

ІНШІ

Реалізовуючи своє право представника територіальної громади м. Конотопа, керуючись ст.5, 38,40, 140, 141 Конституції України та ст.3, ч.2 ст.12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», висловлюю свою підтримку та довіру діючому Конотопському міському голові Семеніхіну Артему Юрійовичу.
Семеніхін А.Ю. був обраний міським головою міста Конотопа Сумської області 25.10.2015. За час перебування його на цій посаді не було встановлено судом жодного порушення ним законодавства, прав та свобод громадян.
Зазначаю, що діючий міський голова Семеніхін А.Ю. своєю діяльністю повністю виправдовує довіру виборців, добросовісно виконує покладені на нього законом повноваження, дбає про мешканців міста.
З березня 2017 року в місті Конотоп склалася складна соціально-економічна ситуація у зв’язку з бездіяльністю депутатів Конотопської міської ради, які систематично не з’являються на сесіях та відмовляються брати участь у вирішенні нагальних для міста питань. Ці ж самі депутати, які саботують роботу міської ради, намагаються ввести нас, простих містян, в оману і брешуть, що сесії не відбуваються з вини міського голови. Тоді як усі мешканці міста знають, що винуватцями є самі депутати.
На таку злочинну бездіяльність депутатів жодним чином не реагує голова Сумської ОДА Клочко М.О., що свідчить про його недоброчесність та незацікавленість у розвитку одного з найбільших міст області, яку він очолює.
На підставі вищевикладеного, вимагаю:
Зняти з розгляду електронну петицію, подану громадянкою Панченко І.А. від 29.09.2017 в силу того, що вона містить необґрунтовані звинувачення Семеніхіна А.Ю. і тим самими посягає на його честь, гідність та ділову репутацію;

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 15 грудня петицію підписали 129 осіб з 200 необхідних.