Єдина система

Изменение конечной автобусного маршрута №32 со Ст.Города на п.Ивановка 17 26
Развитие транспортного сообщения 7 26
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Подключить Краматорск ко всем государственным услугам iGov 262 20 жовтня 13
Создание маршрута в центр города с п Ивановка 265 17 жовтня 10

Станом на 21 жовтня усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

Установить стенды с графиком движения транспорта на остановках

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ПАНКОВ АНДРІЙ ВІКТОРОВИЧ

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №568 (П-3710-8-1) «Установить стенды с графиком движения транспорта на остановках», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 19.08.2017 громадянкою Поволоцькою О.М.

Шановна Олено Миколаївно!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" Ваша електронна петиція щодо встановлення стендів з графіком руху міського транспорту загального користування на зупинках виконкомом Краматорської міської ради уважно розглянуто, повідомляємо наступне.
На даний час виконкомом проводяться роботи з розробки проекту впровадження автоматизованої системи диспетчерського управління в громадському транспорті міста Краматорська та автоматизованої системи оплати проїзду.
Реалізація вищезазначеного проекту дозволить забезпечити оперативний диспетчерський контроль і управління транспортними засобами у місті, а також відстеження руху громадського транспорту за допомогою єдиного диспетчерського центру і мобільних додатків для різних платформ.
Також повідомляємо, що згідно п.3.4.18 Договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Краматорську, перевізник зобов’язаний розмістити у кожному транспортному засобі, задіяному у перевезеннях, інформацію наступного змісту: назва Перевізника (адреса, телефон), ПІБ водія, Правила перевезення пасажирів, актуальний розклад руху та інше.

Заступник міського голови
С.Р.Фальченко