Переименование улицы или парка в честь Андрея "Скрябина" Кузьменка

В связи с принятием закона про "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015, № 26, ст.219)" большинство улиц, мест, площадей, скверов, аллей и другого, требуют переименования. В связи с этим я, Терехов Михаил Александрович, предлагаю одно из определенных мест назвать в честь Андрея Кузьменка (Кавалера ордена За заслуги" I степени" за вклад в развитие украинской культуры и обогащения отечественного музыкального искусства, посмертно награждён орденом «Захиснику кордону батьківської землі» под номером 001). Андрей Кузьменко - украинский певец и герой, который был за Украину. Он погиб в прошлом году в автокатастрофе 02.02.15. Этого человека любит вся Украина, и будет правильно переименовать улицу, парк или какое-то другое место в честь героя Украины - Андрея Кузьменко (Скрябина).

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №14 (Т-798-1-1) «Переименование улицы или парка в честь Андрея "Скрябина" Кузьменка»,
розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 18.02.2016 громадянином Тереховим М.О.

Шановний Михайле Олександровичу!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" Ваша електронна петиція щодо перейменування вулиці чи парку в честь Андрія "Скрябіна" Кузьменка виконкомом міської ради уважно розглянута.

Повідомляємо наступне.

На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» в місті Краматорськ здійснювалося перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків (далі – Вулиці).

Слід зазначити, що вищезазначеним Законом чітко регламентований строк здійснення заходів з перейменування на території міста. Цей строк закінчився 21 лютого 2016 року. Переліки Вулиць, які перейменовано, затверджено розпорядженнями міського голови. Тобто на теперішній час процедура перейменування вулиць, відповідно до Закону, завершена.