Прибрати постамент від пам'ятника Леніну з центральної площі

Демонтувати постамент з площі Миру, бо він там скидається на гнилий зуб. На центтральній площі не має бути жодної монументальної скульптури.

Додаткова відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №26 (Ф-961-1-1) «Прибрати постамент від пам'ятника Леніну з центральної площі», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 22.02.2016 громадянкою Філоновою К.Л.

Шановна Катерино Леонідівно!

Щодо електронної петиції про демонтаж постаменту пам’ятника ім. В.І.Леніна на площі Миру в місті Краматорську Краматорська міська рада повідомляє, що відповідно до Закону України “Про звернення громадян”, ст..46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” питання розгляду даної петиції внесено міським головою до порядку денного чергової 6 сесії міської ради, призначеної на 30.03.2016 року.
Відповідно до Регламенту Краматорської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 02.12.2015 № 1/VII-06, проект рішення “Про розгляд електронної петиції”, розміщений на офіційному сайті Краматорської міської ради 23.03.2016, було винесено на розгляд Постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, приватизації і комунальної власності.
За результатами розгляду даного проекту рішення Постійна комісія вирішила не виносити дане питання на розгляд сесії міської ради у зв’язку із тим, що 11.12.2015 року рішенням міської ради № 2/VII-32 були внесені зміни до Програми благоустрою міста на 2015-2019 роки, які передбачають здійснення заходів із реконструкції площі Леніна.
Таким чином, повідомляємо Вас про те, що заходи з реконструкції площі Леніна (пл.Миру), зокрема й демонтаж постаменту пам’ятника ім.В.І.Леніна, вже передбачені в Програмі благоустрою міста на 2015-2019 роки та будуть реалізовані в межах цієї Програми.
___________________________________________________________________________________
Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №26 (Ф-961-1-1) «Прибрати постамент від пам'ятника Леніну з центральної площі», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 22.02.2016 громадянкою Філоновою К.Л.

Шановна Катерино Леонідівно!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" Ваша електронна петиція про демонтаж постаменту пам'ятника ім. В.І.Леніна на площі Миру в місті Краматорську, яка станом на 21.03.2016 року набрала 266 голосів, виконавчий комітет Краматорської міської ради повідомляє, що відповідно до Закону України “Про звернення громадян”, ст.46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” питання розгляду даної петиції внесено до порядку денного чергової 6 сесії міської ради, призначеної на 30.03.2016 року.
Про прийняте міською радою рішення по суті порушеного в петиції питання Вас буде повідомлено додатково.