Побудова шумозахисного бар'єру вздовж траси Слов'янськ-Краматорськ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Нещодавно, у масових засобах інформації було сповіщено, про те, що невдовзі очікується реконструкція автотраси Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь(Н20). Ми живемо на вулиці командарма Уборевича(колишній радгосп Ясногірський), яка знаходиться безпосередньо вздовж цієї траси, від нашого будинку до неї 45-50 метрів. За останні роки автомобілів на дорогах стало у рази більше, щодня жителі нашого району зтикаються із серйозним шумовим забрудненням, також вихлопні гази з автомобілів йдуть в сторону житлових будинків, особливо це помітно літніми ночами, коли спостерігається підвищена активність руху важкого вантажного транспорту, при відкритих вікнах будинки наповнюються смородом від проїжджаючих вантажівок. Також, щодня йдучи до тролейбусу життя людей піддається так само високій небезпеці, пішохідний тротуар розташований прямо вздовж траси, відбійники присутні лише на мості ч-з річку Біленьку.
Звертаюсь до місцевої влади із пропозицією, аби при реконструкції траси були враховані інтереси проживаючих уздовж неї людей, а саме встановлення шумозахисних екранів та бетонних відбійників на ділянці дороги Н20 від кільцевого розвороту тролейбусу №2 до центру утеплення Солід(на виїзді з міста в сторону Слов'янська). Шумозахисні екрани не тільки зменшать рівень шуму від автодороги але й стануть своєрідною перепоною вихлопним газам, які йдуть від дороги у напрямку до будинків.

Дата створення:

Станом на 26 червня петицію підписали 56 осіб з 250 необхідних.