Єдина система

Полуничка 12 7
Полуничка 12 7
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Запровадити публікацію всіх видів квартирних черг на сайті міської ради

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АНОЩЕНКО СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

Начальником відділу програмно-комп'ютерного забезпечення виконавчого комітету Кузнецовської міської ради буде створена сторінка на офіційному сайті Кузнецовської міської ради з розміщеною інформацією всіх списків квартирних черг громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем проживання. Здійснення ведення квартирного обліку покладено у виконавчому комітеті Кузнецовської міської ради на головного спеціаліста з обліку житла Ковальчук Надію Микитівну. Відповідно до норм житлового законодавства виконавчий комітет Кузнецовської міської ради, підприємства, установи щороку проводять перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку та затверджують, в ході якої перевіряються їх облікові дані. Списки громадян, взятих на квартирний облік, та окремі списки осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень, вивішуються для загального відома, де передбачена можливість відстеження руху громадян по черговості, яка визначена за часом взяття на облік.

Станом на 24 березня надано відповідь на 3 петиції Переглянути