+ ще 73 громади!

МакДональдз

ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО

Запросіть компанію МакДональдз у місто Луцьк

На електронну петицію до Луцької міської ради про відкриття McDonalds у м.Луцьку повідомляємо наступне.
Умови відкриття закладу швидкого харчування на умовах франшизи McDonalds є у вільному доступі на сайті відповідної компанії в розділі “Як стати партнером МакДональдз®”.
На сайті Луцької міської ради (в тому числі у розділі “Інвесторам”), періодично в газеті “Луцький замок” для суб`єктів господарювання пропонується ряд можливостей для реалізації своїх бізнес-проектів, одним з яких може бути відкриття вищезазначеного закладу харчування (проведення земельних торгів (аукціонів) щодо продажу земельних ділянок та з продажу прав оренди земельних ділянок, перелік вільних нежитлових приміщень міської комунальної власності для передачі в оренду або продажу на конкурсних засадах) .
Інформуємо, що відповідно до чинного законодасвтва Луцька міська рада не має права втручатись в господарську діяльність суб`єктів господарювання та врегульовувати договірні відносини з партнерами та контрагентами.
Водночас звернення взяте до уваги Луцькою міською радою та в разі звернень суб`єктів господарювання з приводу відкриття закладів їм буде проінформовано про Ваші побажання.