Відновити експозицію та екскурсії в підземелля, що розташовані під кафедральним костелом Петра і Павла і колегіумом в старому місті. Ця екскурсія вже давно не працює, а вона досить цікава та пізнавальна. Знову ж таки, якщо ми прагнемо зробити Луцьк туристичним містом, то це зробити просто необхідно!

Розглянувши петицію щодо відновлення експозиції та екскурсій в підземелля під Кафедральним костелом Святих апостолів Петра та Павла, інформуємо, що Адміністрацією Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку (балансоутримувач пам’ятки) спільно з Римо-католицькою дієцезією (користувач пам’ятки) проводяться підготовчі роботи по відновленню екскурсійного обслуговування у підземеллях. Вказані роботи будуть закінчені до відкриття туристичного сезону-2016 (до 15 травня 2016 року). Дякуємо всім не байдужим до життя нашого міста!