Поверніть двірників у двори багатоповерхівок!

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

По всьому Луцьку зникли двірники, що мають прибирати прибудинкові території біля багатоквартирних будинків.
Зійшов сніг - всі дворові майданчики виявилися вкриті недопалками, фантиками, пластиковим та іншим сміттям, а асфальтовані новенькі доріжки в дворах вже в шарі пилюки. І ніяким комунальним службам немає до цього діла, бо вони, бачте, вже заздалегідь роблять вигляд, що конають...
Оскільки прибирання дворів двічі на тиждень включене в перелік обов'язкових робіт по утриманню будинків, вимагаємо відновити по Луцьку необхідний штат двірників і двічі на тиждень якісно замітати двори. Якщо за кілька місяців планується розпустити житлово-комунальні підприємства, то це не означає, що всі двори багатоквартирних будинків мають стояти брудними, в недопалках, фантиках, пляшках, а пилюка літати хмарами по вулицях.
Пропоную для прибирання дворів Луцька,- підмітання, побілки дерев і бордюрів, звільнення дворів від минулорічного листя і бур'янів, гнилих яблук, пластикового сміття, видалення аварійних дерев, обрізання аварійних гілок дерев створити комунальне підприємство по мінімальному благоустрою дворів багатоповерхівок (на кшталт "Луцькспецкомунтрансу", Водоканалу).
Обсяг і вартість надання послуг розраховується виконавцем на підставі норм, затверджених виконавчим комітетом Луцької міської ради.
Оплата послуг здійснюється щомісячно на основі договорів зі споживачами - власниками квартир в багатоквартирних будинках, підпорядкованих колишнім ЖКП.
При цьому з калькуляції оплати графи "Утримання будинку" в щомісячному рахунку за ЖКХ вилучити вартість підмітання дворів.

Дата створення:

Станом на 17 грудня петицію підписали 58 осіб з 300 необхідних.