Влада!!! Куди діватись квітникарям з центру міста Луцьк?

Шановні депутати Луцької міської ради!
Ми, квітникарі центральної частини міста, звертаємось до Вас.
Після вчорашнього проведення дня депутата (9.11.2016) з нами, прозвучало багато запитань у вашу адресу, але жодної чіткої відповіді Ви не надали. Пропозиції які ви нам пропонували вчора розглядалися у вересні 2015 року на засіданні міськвиконкому , де ми були присутні. Було прийнято рішення залишити нас на тимчасовому місці . На засіданні прозвучала думка, щодо будівництва підземного переходу, де за словами міського голови нас мали розмістити. Але ми зрозуміли, що це питання майбутнього.
Знову питання:
-Куди нам?
На даний момент завершується будівництво квіткового пасажу.
Знову питання:
-Для кого він будувався?
Для кого-як не для нас, колишніх орендарів квіткового ринку під універмагом «Луцьк».
І тоді проблема «трояндових війн» у Луцьку закінчилась би остаточно.
Шановні депутати!!!
Поясніть нам чому секретар міської ради Юлія Вусенко так негативно до нас налаштована. Адже ми є люди, продавці, виробники квітів, пенсіонери, інваліди, багатодітні матері(без інших засобів на виживання).
Ми пропонуємо посприяти в наданні торгових місць в новому квітковому пасажі або залишитися на даному місці на законних підставах. Зобов’язуємося за власні кошти зробити проектну документацію майбутнього квіткового павільйону.
P.S.
Підземного переходу немає, квітковий пасаж виходить не для нас... А там де ми зараз знаходимось в даний час, нас виганяють.
Ви наші депутати, обранці, ви ж такі люди8 як ми.
Допоможіть!!!

Ваше звернення про сприяння у наданні місць для торгівлі квітами у квітковому пасажі біля універмагу «Луцьк» або збереження місць для продажу квітів (встановлення павільйону) на пр-ті Волі, 3-7 розглянуто.
Повідомляємо, що вказана територія є територією двору багатоквартирних житлових будинків і відповідно до існуючих будівельних норм (ДБН 360-92**) не може використовуватися під квітковий ринок. Відповідно до ст. 13 та 14 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» прибудинкові території належать до об’єктів благоустрою і використовуються відповідно до їх функціонального призначення.
Затвердженою рішенням виконавчого комітету від 18.05.2016 №283-1 комплексною схемою розміщення тимчасових споруд на пр-ті Волі та іншою містобудівною документацією не передбачено місць для торгівлі квітами або встановлення павільйону у вказаному місці.
Крім того, розпорядження міського голови від 20.02.2012 №65 «Про перенесення торгівлі квітами на пр-ті Волі» втратило чинність з 01.09.2015 відповідно до розпорядження міського голови від 03.08.2015 №264.
Підприємців, які здійснюють торгівлю на пр-ті Волі, 3-7, неодноразово було попереджено про необхідність демонтажу торгових наметів та приведення дворової території в попередній стан.
Тому, враховуючи викладене, та п.1.12, 2.4 наказу Мінрегіонбуду України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», ми не можемо задовольнити Ваше прохання.
Також повідомляємо, що по питанню надання торгових місць у новозбудованому квітковому пасажі Вам необхідно звернутися до дирекції універмагу «Луцьк».