Жителі Львовщини за автономне налагоджування економічних зв'язків з Польщею

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Шановний пане губернатор Лвівської області! Важка ситуація з сміттєвою кризою показала наскільки необхідні додаткові фінансові інструменти нашому регіону. Львову потрібні іноземні інвестиції для вирішення цієї складної проблеми і будівництва сміттєпереробного заводу. Наші громадяни страждають від екологічної кризи, сміттєва криза просто руйнує комфортний суспільний простір. Ми вважаємо, що наша дружня країна Польща, з якою у львів'ян багато історичних зв'язків, може виступати в якості основного інвестора. Центральна влада практично ніяк не відреагувала і не допомогла нам у вирішенні сміттєвої кризи. Тому ми пропонує автономно налагоджувати економічні зв'язки з Польщею. Вважаємо, що автономна економічна політика з Польщею та іншими країнами ЄС дозволить сформувати необхідний пакет інвестицій для вирішення не тільки сміттєвої проблеми, а й соціальних та економічних проблем нашого регіону в цілому.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 17 грудня петицію підписали 2187 осіб з 1000 необхідних.