Для подолання сміттєвої кризи зміцнити зв’язки з польськими партнерами

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Шановний Олег Михайлович та депутати Львівської обласної ради! До Вас звертається ініціативна група мешакнців Львівщини як до народних обранців області.

Як відомо наша область була завжди регіоном, який стояв першим на шляху євроінтеграції в Україні. Львівська область буда і залишається найпривабливішою для вкладення іноземних інвестицій. Однією з ключових проблем області наразі є ситуація зі сміттєвою кризою, яка турбує місто вже півроку. Після того як Львівський окружний адміністративний суд 10 листопада постановив закрити Гибовицьке сміттєзвалище, ситуація стала вкрай загрозливою, оскільки Львову нема куди дівати відходи. Це може спричинити екологічну катастрофу у регіоні.

Виходом з цієї ситуації є побудова сміттєпереробного заводу на Львівщині, який дозволив би утилізувати побутові відходи. З цією метою треба поглиблення співробітництва із нашим головним сусідом, стратегічним партнером – Польщею з якою від давніх давен складались, міцні та перспективні стосунки. Польські інвестори можуть зацікавитися побудовою такого заводу і допомогти в вирішенні проблеми Львіської області.

У зв'язку з цим просимо активізувати співробітництво з Польщею як нашим ключовим стратегічним партнером. Вибудовування самостійних економічних відносин з польськими містами і воєводствами дозволить вирішити проблеми нашого краю, перш за все, це сприятиме якомога більш швидкому подоланню сміттєвої проблеми, а також допоможе створенню нових робочих місць.

Дата створення:

Станом на 17 грудня петицію підписали 7 осіб з 1000 необхідних.