Перенести кінцеву зупинку маршруток Городоцького напрямку на АС-8 або на Приміський залізничний вокзал

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У вересні 2017 року ЛОДА перемістила кінцеву зупинку автобусів Городоцького напрямку на АС-3, вул.Симона Петлюри, що створює проблеми як для мешканців м. Городка і прилеглих сіл, так і для львів'ян: незручна точка для доїзду до місця навчання і роботи, додаткові витрати часу і грошей при пересадці, недостатня кількість міського транспорту для забезпечення комфортних і безпечних умов перевезення.
Мотивація дуже сумнівна: розвантажити від транспорту район Приміського вокзалу, зменшити дорожні корки. Насправді приміські маршрутки Городоцького напрямку становили лише незначний відсоток від транспортних засобів, що рухалися в цьому районі. Абсолютній більшості людей набагато зручніше виходити в районі ТЦ "Скриня" і вокзалу (зручні пересадки).
У запровадженні нової кінцевої за АС-3 мешканці м. Городка вбачають злочинне лобіювання інтересів окремих міських перевізників, а також нехтування інтересами тисяч громадян, які навчаються або працюють у м. Львові.
Вимагаємо перенесення кінцевих зупинок автобусів Городоцького напрямку в т.ч. маршрутки № 140 на АС-8 або на Приміський залізничний вокзал.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 листопада петицію підписали 415 осіб з 1000 необхідних.