ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Медична реформа під час війни призвела до дискримінації прямих конституційних прав мешканців Львівщини на безкоштовну медичну допомогу гарантовану ст. 49 Конституції України.
Чому не виконується ст. 49 Конституції України – скільки коштів з ДБ України виділено на безкоштовну медичну допомогу мешканцям Львівщини?
Чому не виконується Комплексна програма надання медичної допомоги мешканцям Львівщини на 2017-2018р. та Рішення ЛОР від 31.01.2017р. № 349 ?
Чому гроші по програмі та Рішенні ЛОР від 31.01.2017р. № 349 не доходять до хворих мешканців Львівщини, учасників ВВ війни, Інвалідів тощо?
Чому ДОЗ ЛОДА не звітується перед мешканцями Львівщини за використання коштів обласного бюджету?
Що то за медична реформа під час війни і що то за нова структура Центри Громадського здоров»я і на підставі якого нормативного документа Центр Сніду тепер називається Центром громадського здоров»я?
наприклад
Чому ДОЗ ЛОДА знищує медицину Львівщини скоротили 75 ліжок та звільнили 24,5 посад медпрацівників? Чому ДОЗ ЛОДА нічого не зробили щодо 1 тарифного розряду 1600грн для медпрацівників, що призвело до зрівнялівки, дискримінації з 01.01.2017р. мінімальна заробітна плата 3200грн., а зарплата лікаря 1 категорії 3400грн?
Яка зарплати у посадових осіб ДОЗ ЛОДА помісячно і по фамільно за 2017р. Який фонд оплати праці ДОЗ ЛОДА ?
Чому ДОЗ ЛОДА не розглянуло жодного звернення учасника ВВ війни Велитяк Л.І. інваліда 1 групи хоча скерували її в Інститут Філатова м. Одесу Одеську область і не виділили їй кошти на лікування в Інституті Філатова м. Одеса Одеської області, не проводячи належного лікування її хвороби згідно протоколу в ЛОКЛ. Скільки виділено коштів на придбання препарату «Айлії».
Чому учаснику ВВ війни інваліду 1 групи не виписуються безкоштовні рецепти на дорогі медикаменти, краплі в очі не видали безкоштовний апарат для вимірювання тиску? Чому створюють перешкоди на стаціонарне лікування?
Чому такі дорогі медикаменти по відношенні до пенсії. Фармацептична мафія?
Чому ДОЗ ЛОДА не виконує вимоги ст. 14 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та ст. 49 Конституції України. Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» Закон України «Про інвалідів» Закон України «Про реабілітацію інвалідів», Закон України «Про основи соціального захисту інвалідів»?
Легше знищити медицину?

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 січня петицію підписали 4 особи з 1000 необхідних.