Продовжити маршрут автобуса № 18 до агрофірми "Провесінь" (вул. Тракт Глинянський)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На даний час з вул. Тракт Глинянський немає автобусного маршруту до центру міста з кінцевою зупинкою на вул. Тракт Глинянський (колись було два маршрути № 64 та № 88). Автобуси, які проїзджають через вул. Тракт Глинянський, їдуть з Винник та Підбірець переповненими, через що неможливо жителям вул. Тракт Глинянський добратися на навчання та роботу вчасно, а у години пік взагалі виїхати з району. Не вимагаю вводити новий маршрут, а пропоную продовжити існуючий маршрут № 18, кінцева зупинка якого на вул. Личаківська (початок вул. Тракт Глинянський).

Шановний Михайле Михайловичу!

Повідомляємо, що подана Вами електронна петиція про можливість продовження міського автобусного маршруту №18 до агрофірми «Провесінь» (вул. Тракт Глинянський), яка 29.06.16р. набрала відповідну кількість голосів розглянута.
Відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №355 від 16.05.2016 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.09ю2011р. №809», беручи до уваги колективне звернення мешканців, зареєстроване у Львівській міській раді 11.02.16р. за №3-К-4733-25, з метою покращення якості пасажирських перевезень виконавчий комітет вирішив продовжити схему руху міського автобусного маршруту №18 до ПрАТ «Компанії Ензим» (вул. Личаківська, 232).
В свою чергу працівниками Личаківської районної адміністрації проведені відповідні роботи з облаштування місця розвороту, для забезпечення здійснення маневру розвороту автобусів на новій кінцевій зупинці по вул. Личаківська, 232 ПрАТ «Компанія Ензим».
Зазначаємо, що на даний час по вул. Тракт Глинянський (агрофірма «Провесінь») проходять наступні міські автобусні маршрути:
23 кінцева зупинка агрофірма «Провесінь» - вул. Суботівська;
5А м. Винники –вул. Миколайчука (через центральну частину міста);
29 м. Винники – Головний залізничний вокзал (через центральну частину міста);
Приміський автобусний маршрут №217А сполученням
с. Підбірці – Рясне 2 (через центральну частину міста).
Внесення будь-яких змін у існуючу схему руху автобусного маршруту №18 спричинить погіршення транспортного сполучення вулиць, які розташовані навколо ПрАТ«Компанії Ензим» та низинної частини вул. Личаківської.
Також інформуємо, що відповідно до п.4.3 Положення про тестування порядку подання та розгляду електронної петиції, затвердженого розпорядженням міського голови від 19.02.2016 року №28, до розгляду Вашої петиції було залучено постійну комісію інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики. Вищенаведена комісія вирішила не підтримувати Вашу петицію «Продовжити маршрут автобуса №18 до агрофірми «Провесінь»
(вул. Тракт Глинянський).
Враховуючи всі вищенаведені факти вважаємо за недоцільне вкотре змінювати затверджену схему руху міського автобусного маршруту №18.

Начальник управління В. Щир