місця для паркування ТЗ прихожан Храму на вул.Чернівецька

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Виходячи із повідомлення на сайті Львівської міської Ради (в розділі: Головна / Новини / Місто / ЖКГ) від 20.03.2017р. про заплановані масштабні роботи з ремонту доріг у 2017 році, а також, керуючись зазначеною інформацією про запланований капітальний ремонт та реконструкцію вулиці Чернівецької, що являється головною артерією, котра з'єднює залізничний вокзал із містом, звертаюсь до міської влади, до відповідальних осіб, до ЛКП Львівавтодор та прошу особисто від себе, а також від імені громади (прихожан Храму Св. влкмч. Георгія Побідоносця (УПЦ КП)) наступне:
- під час ремонту та реконструкції ділянки вулиці Чернівецька, 4 (4А) врахувати потребу у місцях призначених для паркування особистого транспорту прихожан вищезазначеного Храму;
- залишити ділянку, котра існує поруч із Храмом, а по можливості розширити;
- зробити зручний заїзд, котрий буде слугувати не лише для особистого транспорту, а й для екстренних служб в разі потреби.
- на вказаній ділянці встановити відповідний інформаційно-вказівний знак (знак 5.39 (5.38) ПДР України).

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 26 квітня петицію підписали 5 осіб з 500 необхідних.