Будівництво дороги на Голосківському кладовищі,та установка на ньому смітників

Голосківське кладовище -найбільший некрополь сучасного Львова.За своєю площею, це кладовище вже значно ''розрослося''. Щодня на цьому кладовищі проходять десятки поховань, а на провідну неділю на кладовище сходяться тисячі сімей,аби помолитися за померлих.Проте дорога,як така-відсутня,існує лише її назва.Якщо добиратися зі сторони вул.Щурата-Миколайчука, то на дорозі дуже глибокі вибоїни.Величезні ями які просто покривають усю частину дороги.
Це свого роду неповага,до родичів померлих,які навіть не можуть нормально прийти та пом'янути своїх родичів,для цього потрібно,так би мовити,стрибати з ями в яму.
Також,хочу звернути Вашу увагу,на те,що на даному кладовищі дуже мало смітників,і більшість людей просто викидають штучні квіти,підсвічники,вінки просто біля дороги.Це безумовно забруднює екологію.
Я пропоную вирішення проблем,а саме:
1.Відремонувати дорогу,та покласти асфальтне покриття до Голосківського кладовище(зі сторони вул.Щурата - Миколайчука.
2.Встановити додаткові смітники на кожному полі Голосківського кладовища.

Дата створення:

Станом на 26 вересня петицію підписали 25 осіб з 500 необхідних.