Громадський транспорт (Рясне-2, Рясне-1, Кам'янка та гості міста з Яворівського напрямку)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Проблема 1: у час пік (ранок 7:30 - 8:00) в маршрутці, розрахованій на 40 людей (11, 30, 217А), перебуває одночасно 50-60 людей. Це робить проїзд, м'яко кажучи, некомфортним. Пропозиція щодо вирішення: збільшення кількості одиниць транспорту на 25-50%.

Проблема 2: недотримання графіку руху (офіційний на сайті міської ради http://city-adm.lviv.ua/portal/transport/online) на маршрутах №11, 12, 30, 49. Одна з причин: недостатня кількість транспортних засобів. Приклад: 2 автобуси №49 навіть теоретично не можуть забезпечити інтервал руху 15 хв (згідно з графіком). Пропозиція щодо вирішення: збільшення кількості одиниць транспорту на кожному з вище згаданих маршрутів на стільки, скільки необхідно для забезпечення встановленого інтервалу руху.

Проблема 3: не всі транспортні засоби відображають своє поточне розташування з допомогою GPS. Одне з двох: або є нелегальні автобуси або хтось (мабуть, самі водії) дуже зацікавлені у тому, щоб їх не можна було контролювати. Пропозиція щодо вирішення: розробка та затвердження правил перевезення пасажирів, які б захищали їхню людську гідність, і механізму контролю та ВПЛИВУ на перевізників і водіїв, які їх порушують.

Хто не зустрічав вище згадані проблеми, той справжній щасливчик.
Хто не вірить, хай перевірить.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 28 травня петицію підписали 24 особи з 500 необхідних.