+ ще 121 громадa!

Повернути термінали з квитками на зупинки електротранспорту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ще рік тому на зупинках електротранспорту у м. Львів стояли термінали самообслуговування, у яких можна було придбати квитки. Потім ці термінали з невідомих причин зникли.

На великій частині зупинок електротранспорту немає ані магазинів з квитками, ані терміналів, тож пасажирам доводиться купляти квитки у салоні тролейбуса чи трамвая, у водія. Це створює відчутні труднощі, особливо у час-пік. Пасажирам доводиться передавати гроші через весь салон (місткість салона буває до 120 чол.) і отримувати (не завжди успішно- через те що салон є дуже великим та людей багато) квитки та решту таким самим чином. Це завдає відчутного додаткового навантаження на роботу водія транспорту, а пасажирам - зайвий дискомфорт. Враховуючи психологічний аспект проблеми, припускаю, що це навіть збільшує кількість т.зв. "зайців" - пасажирів, що не платять за проїзд.

Стикери з QR-кодами від Приват24 абсолютно не вирішують проблему, адже майже усі пасажири користуються готівкою, не у всіх є картка саме Приватбанку, та відносно мізерна кількість пасажирів активно користуються мобільним банкінгом.

Пропоную вирішення проблеми - встановлення на зупинах електротранспорту терміналів з продажу квитків та абонементів на проїзд.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 серпня петицію підписали 6 осіб з 500 необхідних.