Заборонити міській раді будівництво підземного паркінгу на території парку І.Франка!

Пропоную категорично заборонити Львівській міській раді знищення 400 річного парку І.Франка який є пам'ятником садово-паркового мистецтва місцевого значення (з 1984). та охороняється як національне надбання, та є природоохоронним та рекреаційним об'єктом! На мій розсуд міська рада всупереч чинного українського законодавства пропихає це питання - 1) без громадського обговорення, тобто мешканців Львова, а головне саме тих які проживають в безпосередній близкості до парку міська влада хоче поставити перед фактом про рішення пошуку інвестора для будівництва паркінгу не спитавши їх думку з цього приводу; 2) Проігнорувавши думку львів`ян з цього питання міська влада вже доручила проводити археологічні дослідження витрачаючи кошти місцевої громади, та доручила ЗБИТКОВОМУ !!!- ЛКП "Зелений Львів" виступити замовником розроблення проекту будівництва підземного паркінгу ! Я категорично наполягаю, що це ніщо інше як неправомірне розкрадання коштів з бюджету львівської громади, адже Львівська міська рада сама визнала у 2017 році це ЛКП збитковим підприємством. 3) На ЛКП "Зелений Львів" саме покладено функції належного отримання парків міста Львів, яке в свою чергу вже багато років розкрадає кошти громади Львова під прикриттям місцевої влади, у спосіб ігнорування своїх обов`язків неналежного догляду за парками нашого міста! За десять років ЛКП "Зелений Львів" вперше у 2016році завдяки скаргам львів`ян на гарячу лінію міста,та після гнівного обговорення цього питання в соціальних мережах висадили аж дванадцять дерев, за всі роки !!! Не проводить санітарну обрізку дерев, вже багато років, в той самий час крони старих дерев не витримують вітрового навантаження та гілки падають на голови людей! 4) І головне будівництво підземного паркінгу з таким ставленням місцевої влади до парку І.Франка, де вже багато років не працює елементарний туалет, а кущі парку загладжуються в першу чергу людьми, не належно прибирається парк , не оновлюються лавки парку, не відновлюється покриття пішохідних доріжок, в наслідок проведення різних заходів по парку їздить вантажний транспорт , розміщуються різноманітні літні майданчики які в свою чергу ні хто не контролює від місцевої влади, а скарги відпочиваючих про загаджування парку відвідувачами цих майданчиків міською радою ігноруються призведе ДО ЗНИЩЕННЯ !!!

Дата створення:

Станом на 15 грудня петицію підписали 11 осіб з 500 необхідних.